Welkom

Het VERVOLG van de vaccinatiestory van Veerle Heeren

“Zoals voorspeld, wordt het verhaal over het ‘voorkruipen’ voor de vaccinatie tegen Covid-19 van de burgemeester van Sint-Truiden vervolgd”, zegt Vlaams volksvertegenwoordiger Ludwig Vandenhove.
“De media houdt niet op met erover te berichten.

Alleszins hebben VOORUIT Sint-Truiden en ikzelf gedaan wat we moe(s)ten doen als politieke oppositie in Sint-Truiden.
Het is nu aan de hogere overheden om het nodige te doen.
De documenten als bewijs zijn inmiddels aangetekend verstuurd.

Driemaal NEEN!

VOORUIT Sint-Truiden had voor de gemeenteraadszitting van maandag 3 mei 2021 drie bijkomende agendapunten ingediend. Maar weer driemaal NEEN!

Nog maar eens een bewijs dat wij als VOORUIT  constructief en positief zijn, maar dat de CD&V-N-VA-Open Vld-meerderheid onze uitgestoken hand niet wil aanvaarden”, zegt gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove.

“Het eerste punt ging over ‘Zonnepanelen op stadsgebouwen via burgerparticipatie’ in het kader van een klimaatvriendelijk gemeentelijk beleid.

“Dienstverlening moet altijd vooropstaan bij de overheid”

Dat zegt Vlaams volksvertegenwoordiger Ludwig Vandenhove naar aanleiding van een melding, die hij gekregen heeft met betrekking tot een aanvraagdossier in het kader van het Vlaams beschermingsmechanisme bij het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO).

JA voor een duurzaamheidspremie

Het Algemeen Boerensyndicaat (ABS) en Natuurpunt pleiten samen voor een duurzaamheidspremie voor vleesvee. (1)

“Ik sta achter hun standpunt”, zegt Vlaams volksvertegenwoordiger Ludwig Vandenhove.

“Gelekte documenten wijzen op vroegtijdige vaccinatie Truiense burgemeester”

Dat is de titel van een artikel op de frontpagina van Het Belang van Limburg over de onregelmatigheden, die in het vaccinatiecentrum van Sint-Truiden zouden zijn gebeurd met de volgorde van vaccinaties. (1)

Zo zou burgemeester Veerle Heeren al gevaccineerd zijn op woensdag 10 maart 2021.

Deze harde bewijzen bevestigen de vermoedens, die al een tijdje de ronde deden”, zegt gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove.

Ludwig Vandenhove in jaarverslag INTER

Ludwig Vandenhove komt aan het woord in het jaarverslag 2020 van ‘INTER tussen mens en omgeving’, het Vlaams agentschap voor Toegankelijkheid’.

Handhaving is ook de boodschap voor Vlaanderen op het vlak van toegankelijkheid”, zegt Vlaams volksvertegenwoordiger Ludwig Vandenhove.

Hieronder vindt u de volledige passage.

NIEUWS!

  • sp.a wordt VOORUIT

    Vandaag wordt sp.a officieel VOORUIT. De partij wordt een beweging en mikt ook op wie zich niet thuis voelt in de politiek.

    Het is geen eindpunt van onze vernieuwingsoperatie, wel de start.