'Red Limburg'

“De organisatie ‘Red Limburg’, die een zeventigtal Limburgse organisaties omvat, komt terecht op voor het behoud van Limburg”(1), zegt Ludwig Vandenhove.

“Een goede zaak: zo predik ik tenminste niet alleen in de woestijn.

U kan regelmatig teksten op mijn sociale media lezen, waarmee ik met argumenten het behoud van de provincie Limburg bepleit. Dus ook hier ben ik consequent. 

Als Limburgs ex-gedeputeerde voel ik mij persoonlijk mee verantwoordelijk voor het verder bestaan van de provincies in het algemeen en Limburg in het bijzonder.
Ik besef perfect welke meerwaarde de provincie Limburg heeft en kan hebben, onder andere ter ondersteuning van de gemeentebesturen, ook na de ontmanteling qua bevoegdheden van de laatste jaren. Ja, ik ben een loyaal iemand en dus gaat “wiens brood men eet, wiens woord men spreekt”, al dan niet gedeeltelijk, op voor mij.

Ik wens alle organisaties, die binnen ‘Red Limburg’ actief zijn, veel moed en doorzettingsvermogen toe. En vooral de personeelsleden van de provincie Limburg, die nu al zoveel jaren in onzekerheid toch hun werk blijven doen.
Op mijn steun kunnen ze blijvend rekenen.

Leve Limburg!”
___

Tags: