Wij zijn de beste garantie om uw belangen in Brussel te verdedigen!

Dit is de teneur van een brief van de hand van schepen
Els Sneijers/> en burgemeester Ludwig Vandenhove, die in Sint-Truiden huis-aan-huis bedeeld werd.


Hieronder vindt u de integrale versie van de brief.

Geachte mevrouw
Geachte heer
Beste Truienaar

Op zondag 13 juni 2010 zijn er verkiezingen voor het federale parlement.

Verkiezingen zijn altijd belangrijk, maar nu meer dan ooit. Zij zouden immers een einde moeten maken aan de stilstand, die ons land de laatste 3 jaar gekend heeft. Bovendien gaan deze verkiezingen over onderwerpen, die U als burger echt raken in uw dagelijks leven: uw pensioen, uw sociale zekerheid, uw tewerkstelling, uw veiligheid, uw werkloosheidsuitkering, etc.
Het zijn thema’s waar Socialisten altijd al voor gevochten hebben en ook nu bieden wij U de grootste kans dat uw stem het best rendeert.
Indien U het volledige sp.a-programma wil ontvangen, kan U dit opvragen via mail naar burgemeester@sint-truiden.be of telefonisch op 011-680 682.

Beiden zijn wij kandidaat op de sp.a-lijst voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers (lijst nummer 10): burgemeester en uittredend federaal volksvertegenwoordiger
Ludwig Vandenhove/> staat op de 3de plaats bij de effectieven en schepen Els Sneijers op de 3de plaats bij de opvolgers.
Ludwig Vandenhove/> is hiermee de enige Sint-Truidense kandidaat, die echt verkiesbaar is en zo ook zijn werk in Brussel kan verderzetten en
Els Sneijers/> heeft een grote kans om via opvolging in de loop van de komende legislatuur van 4 jaar in het federale parlement te komen.

Wij zijn dus de beste garantie voor U als Truienaren om uw belangen in Brussel te gaan verdedigen.
En als stad aanwezig zijn in de ‘Brusselse politiek’ legt ons geen windeieren.

En U weet hoe wij als sp.a in Sint-Truiden werken: concrete en realistische dossiers op mensenmaat uitwerken en constant tussen de bevolking zijn om te luisteren en te weten wat jullie willen.
Op die manier hebben we sedert 1 januari 1995, vanaf het ogenblik dat we de stad opnieuw mee besturen, Sint-Truiden weer van uitzicht doen veranderen. Kortom, ‘een stad apart’, waar binnen en buiten Sint-Truiden naar opgekeken wordt.

Een woord is een woord: op ons kan U blijven rekenen, wij ook op U?

Wij hopen op uw stem en steun op zondag 13 juni 2010 en danken U reeds bij voorbaat.

Met vriendelijke groeten

Els Sneijers
/>schepen                                                                  

Ludwig Vandenhove
burgemeester

Ps! op dezelfde sp.a-lijst mag U voor meerdere kandidaten stemmen, elke kandidaat heeft dan een volledige stem. Zo bevelen wij in het bijzonder ook Charly Moyaerts (6de plaats effectief), burgemeester van Gingelom en Els Robeyns (11de plaats effectief), Vlaams parlementslid aan als Haspengouwse kandidaten.