Levensloop bedankt stad Sint-Truiden

Het lokaal comité van Levensloop, een organisatie van de Stichting tegen Kanker, is officieel begonnen met de geldinzameling voor de 2de editie op zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2012 op het domein ’t Speelhof.

Uit erkentelijkheid voor de steun van de stad Sint-Truiden voor de organisatie werd het eerste ‘Kaarsenzakje’ voor de editie 2012 aangeboden aan burgemeester Ludwig Vandenhove.
Een 2de zakje gaat naar de familie van Pauline Celis, die onlangs op 13-jarige leeftijd aan de slepende ziekte overleed.

 

 

 

 

“Ik wens de organisatie veel succes bij deze 2de editie en de talrijke vrijwilligers kunnen, net zoals vorig jaar, rekenen op de medewerking van de stad Sint-Truiden en mijzelf als burgemeester.
Als stad Sint-Truiden ondersteunen wij zoveel mogelijk sensibiliserende en geldinzamelingsacties voor het bestrijden van deze vreselijke ziekte.”, zegt Ludwig Vandenhove.

 

 

Hierover is op donderdag 28 juni 2012 een artikel verschenen op Truineer.be.

 

 

Zie onder andere ook de teksten ‘Tweede editie Levensloop in Sint-Truiden officieel van start’ van 26 maart 2012 en ‘Kracht en moed boven de partijkleuren’ van 16 juni 2012 op deze website.