Welkom

Wie wenst nog een vensteraffiche?

“Een verkiezingscampagne betekent ‘Van alles’.
Aanwezigheidspolitiek, acties, kaartjes, folders, sociale media, eventuele huisbezoeken, etc. en affiches”, zegt kandidaat Ludwig Vandenhove (16de plaats/lijstduwer Vlaams Parlement VOORUIT Limburg op zondag 9 juni 2024).

Tags:

Tijd voor uw belastingbrief

“Wij staan als VOORUIT weer ter beschikking om mensen te helpen bij het invullen van hun belastingbrief en/of om hieromtrent vragen te beantwoorden”, zegt Vlaams volksvertegenwoordiger/gemeenschapssenator Ludwig Vandenhove.

Zoals al enkele jaren, doen wij hiervoor een beroep op de diensten van de Socialistische mutualiteit Solidaris en/of de Socialistische vakbond Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV).
Leve de Socialistische Gemeenschappelijke Actie (SGA).

Tags:

Te hard water: kan niet!

“Collega-gemeenteraadslid Filip Moers heeft namens VOORUIT een tussenkomst gedaan tijdens de gemeenteraad van Sint-Truiden van maandag 29 april 2024 over de waterhardheid in de deelgemeenten Engelsmanshoven, Gelinden en Groot-Gelmen”, zegt Ludwig Vandenhove. “Hij haalde ook aan dat als De Watergroep de beloofde kwaliteit niet kan leveren er dan eventueel maar een vermindering moet voorzien worden voor de waterfactuur van de betrokken inwoners.

Wat zal de stad Sint-Truiden ondernemen naar De Watergroep toe? Als VOORUIT vragen wij een initiatief en/of een actie.

Boetes voor de landbouwsector: eerder aan de lage kant

“De landbouwsector, de Boerenbond (BB) voorop, schreeuwt ‘moord en brand’ over de strenge controles op diverse vlakken.
Dat is de laatste maanden nog gebleken tijdens de talrijke acties”, aldus Vlaams volksvertegenwoordiger Ludwig Vandenhove.

Maar het is helemaal niet zo erg als zij het voorstellen, integendeel zelfs.

“Ik ben tevreden!”

“Ik ben tevreden over mijn score van 5 op 10 dat Het Belang van Limburg mij geeft voor mijn parlementair mandaat van de afgelopen vijf jaar”, zegt Ludwig Vandenhove.

“Zeker als er rekening gehouden wordt met het feit dat ik mij niet meer opgedrongen heb binnen de Vlaamse VOORUIT-fractie en systematisch de jongere collega’s liet voorgaan. 
Dat is al begonnen met het verdelen en toewijzen van commissies aan mij, die niet echt de meeste media-aandacht krijgen.  

De laatste audit voor Sint-Truiden?

“Audit Vlaanderen heeft inmiddels een vierde forensisch rapport over de stad Sint-Truiden afgeleverd.(1)(2)(3)
Is dit het laatste? Ik hoop het voor de inwoners en het imago van onze stad”, zegt gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove.

Sociaal dienstbetoon

Mensen helpen, is één van de redenen waarom ik in de politiek gegaan ben.

Als u vragen hebt rond een bepaald thema of met betrekking tot bepaalde dossiers, aarzel dan niet om mij te contacteren.
U krijgt steeds een eerlijk antwoord.

Ludwig Vandenhove
Kommanderijstaat 3, 3800 Sint-Truiden
Telefoon: 011/68 78 04 l GSM: 0475/44 68 72

Foto: Bob Van Mol, Vooruit