Precampagne sp.a/Lijst Burgemeester

“Ja, wij doen een heel bescheiden precampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 14 oktober 2012.”, zeggen schepen en lijstduwer Filip Moers en burgemeester en lijsttrekker Ludwig Vandenhove.

Wij hebben niet het geld om grote campagnes te voeren, zoals andere politieke partijen. Bovendien willen we in deze periode vooral benadrukken wat we als sp.a gedaan hebben in de voorbije 3 legislaturen en hoe dankzij ons de stad Sint -Truiden is veranderd.

Verkiezingscampagnes betekenen in onze actuele en vluchtige mediamaatschappij vooral vooruitkijken, maar het past om ook eens stil te staan bij wat we allemaal gedaan hebben. Burgers vergeten immers zeer snel en vinden veel als vanzelfsprekend.
Zie onder andere de teksten “Ludwig Vandenhove: 6 365 dagen een burgemeester apart!” van 4 juni 2012 en “6.365 dagen … EEN BURGEMEESTER APART” van 18 juni 2012 op deze website. 

Ten gepaste tijde zullen wij ons realistisch en betaalbaar verkiezingsprogramma bekendmaken aan de bevolking en hen de kans geven hierop te reageren en zelf suggesties te doen. Trouwens, wij hebben nu al rekening gehouden met allerlei voorstellen van de burgers, onder andere via de inbreng via onze kandidaten.

“Deze affiche, zelf ontworpen door één van onze kandidaten (Erik Jamar, 24ste plaats) en dus niet door een duur reclame bureau, kent nog een vervolg. Uitkijken dus!”.
Zie de tekst “Kracht en moed boven de partijkleuren” van 16 juni 2012 op deze website.

Zie op de tekst “Lijst sp.a/Lijst Burgemeester officieel bekendgemaakt” van 2 juli 2012 op deze website.