Miss Friendship Shalimar Abbiusi officieel ontvangen op het stadhuis!

Op woensdag 16 november 2011 werd Shalimar Abbiusi, Miss Fruit Belgium & Ambassadrice van de stad Sint-Truiden, officieel ontvangen op het stadhuis na haar uitzonderlijke prestatie tijdens deze prestigieuze internationale verkiezing van Miss Tourism International Queen of the Yearin China.

“Het gebeurt niet vaak dat een Belgisch meisje in de prijzen valt op een internationale verkiezing, maar onze huidige Miss Fruit Belgium & Ambassadrice van de stad Sint-Truiden is daar in geslaagd.
Shalimar werd bekroond met de titel Miss Friendship.

Het stadsbestuur wou deze erkenning niet ongemerkt voorbij laten gaan.”, zegt schepen Filip Moers, afgevaardigde namens de stad Sint-Truiden in de organisatie van 'Miss Fruit Belgium en Ambassadrice Sint-Truiden.

“Als ambassadrice van de stad Sint-Truiden heeft Shalimar de kans om onze streek in het algemeen en onze stad in het bijzonder te vertegenwoordigen en te promoten op allerlei evenementen en dan nog wel in China. Als je dan ook nog naar huis komt met een prijs, is het succes compleet.”, aldus burgemeester Ludwig Vandenhove. “Het is ook een goede promotie voor ons fruit in China.”

Hierover is een artikel verschenen in De Weekkrant van woensdag 23 november 2011.