Louis Willems 80 jaar!

Op 11 april 2011 is Louis Willems officieel 80 jaar geworden.


Zijn familie heeft hem op zaterdag 23 april 2011 een groot verrassingsfeest aangeboden, waarvan hij totaal niet op de hoogte was. Ook schepen
Filip Moers/> en burgemeester Ludwig Vandenhove waren van de partij.

Wie kent Louis Willems niet, hetzij van zijn zogeheten Louis Willemsband, waarmee hij al heel wat evenementen en plechtigheden heeft opgeluisterd, hetzij als trompetist bij vaderlandslievende plechtigheden en telkens als er een oud-strijder overlijdt?

“In naam van het stadsbestuur van Sint-Truiden, maar ook in mijn persoonlijke naam als burgemeester, wil ik Louis feliciteren met deze 80-jarige verjaardag en hem bedanken voor het feit dat de stad Sint-Truiden altijd op hem en zijn Louis Willemsband een beroep kunnen doen.
Louis is al enkele keren willen stoppen met zijn activiteiten, maar muziek kruipt waar het niet gaan kan en telkens hervat Louis zijn activiteiten, waarvoor ik hem zeer dankbaar ben.”, zegt Ludwig Vandenhove.

“Het was voor mij maar een kleine wederdienst toen zijn familie mij vroeg om even onverwacht op dit verjaardagsfeest op te duiken, samen met zijn familie en vrienden.”

Wij hopen met de stad Sint-Truiden nog lang op Louis een beroep te kunnen doen.

Beste Louis, nog vele gelukkige en gezonde jaren!