De huisbezoeken zijn begonnen

“Onze VOORUIT-campagne in Sint-Truiden voor de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 13 oktober loopt goed.
Deze week, vanaf maandag 2 september 2024, zijn we begonnen met huisbezoeken”, zegt lijsttrekker Ludwig Vandenhove.

Op maandag 2 en op dinsdag 3 september 2024 waren we in Aalst, woensdag 4 en donderdag 5 september zijn we in Brustem. En zo ‘trekken we verder’ en proberen we zoveel mogelijk huizen in Sint-Truiden aan te doen.
Regen en wind houden ons niet tegen.
Een gesprekje met de inwoners en hen vooral trachten te overtuigen om op zoveel, liefst alle VOORUIT-kandidaten te stemmen. 

Er zijn collega’s bij VOORUIT in andere regio’s in Vlaanderen en in andere gemeenten, die sterker en soms zelfs alles inzetten op huisbezoeken.
Voor mij is een goede campagne het geheel van diverse acties, je moet ‘van alles’ doen: permanente aanwezigheidspolitiek, ook en misschien vooral tussen verkiezingscampagnes in, folders, kaartjes, brieven, affiches, sociale media, autostickers, etc., en evenzeer huisbezoeken.
Huisbezoeken zijn voor VOORUIT Sint-Truiden en mij persoonlijk een onderdeel van het geheel.

Wij doen met de VOORUIT kandidaten zoveel mogelijk huizen aan in Sint-Truiden, maar met ons groot grondgebied is het niet mogelijk, zelfs met 35 kandidaten, om overal langs te gaan. We willen ons dan ook excuseren bij die inwoners waar dat nu niet gebeurt. Maar velen van hen zien of ontmoeten we wel op andere momenten en/of bij andere gelegenheden.

Hoe dan ook, wat kandidaten ook doen, persoonlijk contact is belangrijk. En vooral niet enkel buitenkomen in de periode van verkiezingen.
Kiezers zijn verstandig genoeg om te onthouden waar je tussen verkiezingen in overal geweest bent en wat je in de gemeenteraad en in mijn geval in de diverse parlementen allemaal gedaan hebt. Bovendien vanzelfsprekend wat je de komende gemeentelijke legislatuur van zes jaar nog van plan bent.
Dat blijven mijn uitgangspunten.

Tot binnenkort, tot hier of daar in Sint-Truiden.” 
___