We konden weer rekenen op de Ahmadiyya gemeenschap!

Al voor de 6e keer op rij kon de stad Sint-Truiden op de Ahmadiyya gemeenschap rekenen om op nieuwjaarsdag zwerfvuil op te ruimen.

“Bedankt en proficiat aan de ongeveer 20 personen van de jongerenafdeling van de Ahmadiyya gemeenschap dat ze zich weer vrijwillig aangeboden hebben om dit te doen.”, zeggen schepen van leefmilieu
Filip Moers en burgemeester Ludwig Vandenhove. “Ook bedankt aan de heren Jean Detraux en Patrick Schurmans, die hen vanuit het stadsmagazijn elk jaar bijstaan. Bovendien zorgde Jean andermaal voor koffie, thee en lekkere soep.”

 

 

 

 

“De Ahmadiyya gemeenschap is goed geïntegreerd in Sint-Truiden en dit jaar zullen we weer heel wat initiatieven samen met hen opzetten.”, zegt Ludwig Vandenhove.

 

 

“En zo begon voor mij weer traditioneel het nieuwe jaar met daarna bezoeken aan eerwaarde heer deken Albert Thijs, de eerwaarde zusters Augustinessen, de familie en de buren.”

 

Hierover is een artikel verschenen in
Het Laatste Nieuws van 3 januari 2011 en in Het Belang van Limburg van 11 januari 2011.

 

 

Zie onder andere ook de teksten ‘Internationaal zaalvoetbaltornooi Ahmadiyyagemeenschap te Sint-Truiden!’ van 13 januari 2010 en ‘OPEN Grote Markt in Sint-Truiden!’ van 18 november 2010 op deze website.