Voeten op de grond blijven

“Veel volk, goede ambiance, veel werklust, iedereen is klaar voor het belangrijk verkiezingsjaar 2024, maar voeten op de grond: dat is voor mij de samenvatting van de succesvolle nieuwjaarsreceptie van VOORUIT Sint-Truiden op zondag 7 januari 2024”, zegt Ludwig Vandenhove.

“Ons volkshuis Curieus (Breendonkstraat 46) zat bomvol met leden, militanten en sympathisanten. Maar ook heel wat personen uit andere VOORUIT-afdelingen en kandidaten voor de komende parlementsverkiezingen.
Het VOORUIT-bestuur zorgde andermaal voor een mooie versiering van de zaal en voor een goede en snelle bediening en onze vrouwelijke bestuursleden voor heel wat lekkere hapjes.
Ik ben trots op hen, doe het hen maar na.

 

Ik ben fier en blij dat wij dat in Sint-Truiden nog kunnen met onze VOORUIT-afdeling.
Hoe doen jullie dat? Dat is een vraag, die ik vaak hoor tot in Brussel toe.
Alles zelf doen met het bestuur: wij beschikken nu éénmaal niet over grote budgetten, het geld dat we hebben komt van activiteiten en van afdrachten van verkozenen. Dat mag wel eens gezegd worden, want de bevolking weet dat meestal niet. Bovendien vind ik het sympathiek om dat in ons eigen lokaal, ‘onze uitvalsbasis’, te kunnen organiseren.

 

De VOORUIT-militanten en -sympathisanten zijn enthousiast voor de komende verkiezingen, zeker voor de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 13 oktober 2024.
Zij komen onder de bevolking en horen dat steeds meer mensen willen dat VOORUIT opnieuw de stad Sint-Truiden zou meebesturen. En wij zijn er klaar voor.

Maar we zijn zover nog niet.
Hard blijven doorwerken, inhoudelijk qua dossiers en aanwezigheidspolitiek ‘onder de mensen’, daar komt het op aan.
Met de voeten op de grond blijven was terecht de boodschap van voorzitter Jo Vanrutten en fractieleider Gert Stas.

Bedankt aan alle aanwezigen en zeker aan alle helpers en bestuursleden.”

  

___