Paul bedankt!

Op zondag 1 maart 2020 vond in het cultureel centrum van Herk-De-Stad ‘De Markthallen’, Markt 2 de viering plaats van ereburgemeester Paul Buekers.
Paul nam begin dit jaar afscheid als gemeenteraadsvoorzitter en als gemeenteraadslid.

“Altijd plezant zo een viering, waarin heel wat personen en gebeurtenissen de revue passeren”, zegt Vlaams parlementslid Ludwig Vandenhove.
Het is een cliché, maar de Socialistische Beweging heeft geen toekomst meer als er niet regelmatig achterom gekeken wordt. Vandaar een dikke proficiat aan de Herkse sp.a vrienden voor dit initiatief.

Paul verdient deze aandacht, zeker omdat hij in 2018 nog bereid was om de sp.a gemeenteraadslijst te duwen in Herk-De-Stad. Mede daardoor zijn we in Herk-De-Stad opnieuw in de meerderheid geraakt en is Bert Moyaerts er nu burgemeester.

Ikzelf zat in een panel met minister van Staat Willy Claes om wat herinneringen op te halen, maar ook om aan te geven hoe wij tegen de toekomst van de sp.a aan kijken.
De toekomst in één woord: MILITEREN!

Armand Schreurs was er met zijn poppenkast en dan weet je op voorhand dat je ‘er zal doorgetrokken worden’.  Maar ik ken Armand al jaren, hij zal nooit kwetsen met zijn humor.

Beste Paul: bedankt voor alles!