Huldiging personeelsleden provincie Limburg

Huldiging personeelsleden provincie limburg

Op vrijdag 30 november 2018 werden traditioneel de personeelsleden gevierd die met pensioen gaan of die 25 jaar dienst hebben bij de provincie Limburg.

"6 jaar geleden was deze viering mijn eerste officieel moment als gedeputeerde, nu is het op 2 na mijn laatste.
Nog maar eens een bewijs dat de tijd snel gaat", zei Ludwig Vandenhove.

"Er zijn dit jaar 50 gepensioneerden (29 in de administratie en 21 in het onderwijs) en 26 mensen met 25 jaar dienst (11 in de administratie en 15 in het onderwijs).
Ik vind de suggestie van personeelsdirecteur Jean-Marie Vos goed.
Gezien de afslanking stelt hij voor de viering van jaren dienst te verlagen van 25 naar 15. Zo kunnen we ondanks het minder aantal personeelsleden even fel blijven feesten.
Even aan politiek doen: ik hoop voor jullie dat de provincie Limburg niet zal afgeschaft worden, maar let toch maar goed op.

Met een deputatie met 2 partijen die actief meegewerkt hebben aan de afbouw en met één partij die openlijk voor het opheffen van de provincies pleit, moeten jullie op jullie hoede zijn.
Met wolven hebben wij inmiddels ervaring in Limburg, die zijn onder controle, maar wolven in schapenvacht zijn veel gevaarlijker.

Bedankt en proficiat aan alle betrokken personeelsleden en aan Hilde Vanhove met haar muzikanten voor het geslaagd jazzoptreden."

Zie ook Deputaties ‘bezet’ met partijen die provincies weg willen van 05-11-2018,
Huldiging personeelsleden provincie Limburg van 11-12-2017 en
Eerste publiek optreden als bestendig deputé van 12-12-2012 op deze website.