Mijn stad Sint-Truiden

Fruit-Doe-Dagen in Bilzen en Sint-Truiden

Op woensdag 11, donderdag 12 en vrijdag 13 oktober 2017 was het weer 'Bilzen, de boom in' in het kader van de Fruit-Doe-Dagen in landcommanderij Alden Biesen, Kasteelstraat 6 in Rijkhoven (Bilzen).

 

Chris Reniers en John Crombez in Sint-Truiden

Op woensdag 25 oktober 2017 organiseert sp.a Sint-Truiden een debatavond met Chris Reniers (nationaal voorzitter Algemene Centrale van de Openbare Diensten, ACOD) en John Crombez (nationaal voorzitter sp.a) in volkshuis Curieus, Breendonkstraat 46 in Sint-Truiden.

 

Niet de waarheid spreken…

"Schepen Bert Stippelmans (CD&V) wijst naar de Watering Sint-Truiden en de provincie Limburg, terwijl de stad Sint-Truiden zelf verantwoordelijk is. Dus de waarheid weer maar eens niet zeggen of … (mag zelf ingevuld worden)", aldus sp.a-gemeenteraadslid en gedeputeerde van Waterlopen Ludwig Vandenhove.

 

Slottententoonstelling Kiezen voor Kunst

Afgelopen weekend (vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2017) vond de eindtentoonstelling plaats van Kiezen voor Kunst in Sint-Truiden.

 

Een speelpleintje voor elke buurt en elk dorp

Sinds januari 2005 kan u op deze website regelmatig een cartoon vinden, die gebaseerd is op een actuele politieke of maatschappelijke gebeurtenis, waarbij Ludwig Vandenhove zelf betrokken is en/of waarover hij zijn mening geeft.

Cartoonist Dré Mathijs laat zijn verbeelding de vrije loop en zorgt ervoor dat de gebeurtenis wat meer in het oog springt.

 

Kiennamiddag sp.a Sint-Truiden

Op zondag 15 oktober 2017 om 14.30 u. vindt de kiennamiddag van sp.a Sint-Truiden plaats in De Kajaan, Grevensmolenweg 34 (Nieuw Sint-Truiden).

 

sp.a Sint-Truiden roept op parkeercontroles terug door eigen personeel stad te laten uitvoeren

"Als sp.a zullen we duidelijk in ons programma voor de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 14 oktober 2018 schrijven dat we zullen ijveren dat de parkeercontroles in de toekomst niet meer door een privé-firma zullen gebeuren, maar opnieuw door eigen stadspersoneel", zeggen sp.a-fractieleider Filip Moers en sp.a-gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove.

 

Dans plus matinee

Volgende zondag 8 oktober 2017 gaat de volgende dansnamiddag van dit seizoen door in Volkshuis Curieus, Breendonkstraat 46 in Sint-Truiden.

 

Niet met de stad bezig…

“Grote, dure  evenementen organiseren, de één al minder/meer zinvol als de ander”, zegt gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove. “Maar ondertussen niet met de stad en met de mensen bezig zijn.
Dat is typisch voor de huidige CD&V-Open Vld-meerderheid.

 

Mountainbikenetwerk Euregio in overstromingszone Bernissem

Op zaterdag 30 september 2017 werd het mountainbikenetwerk op het grondgebied van Sint-Truiden officieel uitgebreid met 4,5 kilometer.
Het nieuwe tracé betreft een bijzonder technisch tracé dat gebruikt kan worden als trainingsparcours voor wedstrijdbikers en voor opleidingsdoeleinden.

 

Pagina's

Abonneer op RSS - Mijn stad Sint-Truiden