Limburg

KENRICS pastafeest

Op zondag 8 juli 2018 is er de benefietactiviteit voor Kenric in de afspanning ’t Speelhof, Speelhoflaan 5 in Sint-Truiden.

Suikerfeest

Op vrijdag 15 juni 2018 ging gedeputeerde van Confessionele en Niet-Confessionele geloofsgemeenschappen Ludwig Vandenhove langs in moskee Fatih Camii in Beringen (Klimopstraat 1) om mee het Suikerfeest te vieren.

Tags:

S Plus Sint-Truiden bestaat 45 jaar

S Plus (de seniorenorganisatie van de socialistische mutualiteit) bestaat in Sint-Truiden 45 jaar.

Broodfokkerij moet ophouden!

De Limburgse deputatie heeft op voorstel van gedeputeerde van Leefmilieu en Dierenwelzijn de milieuvergunningsaanvraag geweigerd van Rudy Guedens voor het exploiteren van een hondenkwekerij in Lummen, ter plaatse Molemstraat 132.

Jaarverslag 2017 Centrum Duurzaam Groen vzw

Het jaarverslag 2017 van Centrum Duurzaam Groen vzw (Troisdorflaan 19 in Genk) is gepubliceerd.

 

Tags:

‘Méér Limburg. Nieuwe tijden, een nieuw Limburg’

sp.a Limburg heeft een programma uitgewerkt voor de provincieraadsverkiezingen van zondag 14 oktober 2018.

 

Tags:

Eikenprocessierups op een meer natuurlijke wijze bestrijden

De provincie Limburg heeft samen met een aantal partners (provincie Antwerpen, Agentschap Natuur en Bos, verschillende universiteiten en de Nederlandse steden Heerlen, Maastricht en Sittard) een Europees Financial Instrument for the Environment (LIFE)-project ingediend om de eikenprocessierups op een meer natuurlijke manier te bestrijden.

Tags:

Limburg krijgt een opleidingscentrum voor reddingshondenhonden

Er komt een opleidingscentrum voor reddingshonden op de eigendom van het Provincie Limburg Opleiding en Training (PLOT).

 

Tags:

Asbest: een groot probleem

"Asbest is al lang een probleem in onze maatschappij.
Alleen beseffen de burgers het pas echt de laatste jaren”, zei gedeputeerde en voorzitter van het Provinciaal Comité Limburg voor de Bevordering van de Arbeid - Provinciaal Veiligheidscomité
Limburg (PVL) Ludwig Vandenhove op de infonamiddag ‘Veilig omgaan met asbest’ op dinsdag 12 juni 2018 in het provinciehuis in Hasselt.

 

Tags:

Netwerkmoment Limburgse Repair Cafés

Op dinsdag 12 juni 2018 werd in de Hogeschool PXL in de vestiging in Diepenbeek (Universitaire Campus, Agoralaan, Gebouw H) voor de derde maal door de provincie Limburg een netwerkmoment georganiseerd met de Limburgse Repair Cafés.

 

Tags:

Pagina's

Abonneer op RSS - Limburg