oktober 2018

Eerste gebrevetteerde Limburgse dronepiloten

Op donderdag 18 oktober 2018 werden de eerste vliegbrevetten voor dronepiloten uitgereikt in het Provincie Limburg Opleiding en Training (PLOT).

ZWIJGEN

Ik kom veel in de media, maar nooit over de interne problemen binnen de sp.a.

De mensen verwachten dat we met hen bezig zijn, niet met onszelf. Ook nu geldt ‘zwijgen is goud’.

 

Tags:

Nieuwsbrief Provinciaal Natuurcentrum (PNC)

Het PNC verspreidt maandelijks een digitale nieuwsbrief.

 

Tags:

Dans Plus Matinee

Volgende zondag 21 oktober 2018 gaat de volgende dansnamiddag van dit seizoen door in Volkshuis Curieus, Breendonkstraat 46 in Sint-Truiden.

Bedankt!

“Iedereen bedankt”, zegt Ludwig Vandenhove.

 

Week van de Circulaire Economie

Van zaterdag 20 tot en met zondag 28 oktober 2018 organiseert de provincie Limburg voor de 2de maal de Week van de Circulaire Economie met Festival Retour.

 

Tags:

Wouter de leugenaar

“Zondagavond heeft CD&V-voorzitter Wouter Beke weer eens perfect de sjeef uitgehangen”, zegt aftredend gedeputeerde Ludwig Vandenhove. “En dan de sp.a nog verwijten dat we verraders zijn.” (1)

 

Tags:

BEDANKT!

Bedankt aan de 4 084 kiezers voor de gemeenteraad in Sint-Truiden en de 13 882 kiezers voor de provincieraad. (1) (2)

Voorakkoord of sp.a!

In Sint-Truiden heeft de zegezekere nieuwe coalitie CD&V, Open Vld en N-VA hun voorakkoord bekend gemaakt en zelfs de postjes al verdeeld.

 

Brute PS-stijl

Journalist Dirk Selis noemt Ludwig Vandenhove in Het Laatste Nieuws een politieker met de ‘brute PS-stijl’ en een ‘partijsoldaat’. (1)

 

Ja, dat streelt mijn ijdelheid.

 

28 aspirant-inspecteurs leggen hun eed af

Op woensdag 10 oktober 2018 legden 28 aspirant-inspecteurs (8 vrouwen en 20 mannen) hun eed af in handen van gouverneur Herman Reynders, Commissaris Fernand Zeelmaekers, verantwoordelijke van de directie Opleiding van de Belgische Federale Politie, en gedeputeerde van Veiligheid Ludwig Vandenhove.

 

Tags:

Iedereen Sint-Truiden!

Regelmatig vindt u op mijn website en Facebook stellingen terug die uit het sp.a-programma van Sint-Truiden voor de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 14 oktober 2018 komen.

 

Pritty interviewt Ludwig

Op donderdag 11 oktober 2018 stelde Pritty Kaur (4de kandidaat sp.a-gemeenteraadslijst Sint-Truiden) live via Facebook een aantal vragen aan sp.a-lijsttrekker Ludwig Vandenhove.

 

Pagina's