Vraag het aan de burgemeester op Topradio!

Op zondag 5 april 2009 tussen 13 en 15 uur kregen alle Truienaren en sommige (niet-)Truienaren (als ze binnen het zendbereik liggen!) de kans om live in debat te gaan met burgemeester - federaal volksvertegenwoordiger Ludwig Vandenhove op Topradio.

“Het was een plezante ervaring, die zeker voor herhaling vatbaar is.”, zegt burgemeester - federaal volksvertegenwoordiger Ludwig Vandenhove.

“Ik had de heer Marcel Sneyers, voorzitter van de Sint-Vincentiusvereniging in Sint-Truiden, uitgenodigd als speciale gast als veruiterlijking van de aandacht, die ik mijn beleid besteed aan gezinnen en personen, die het minder goed hebben.
Armoede is een toenemend probleem, ook in Sint-Truiden, vaak dichtbij ons en/of in onze eigen omgeving zonder dat we het beseffen.”
Zie onder andere ook de tekst ‘Een globaal armoedeplan voor Sint-Truiden!’ op deze website.

“Misschien moet de stedelijke jeugddienst, samen met Topradio, eens nadenken of het niet mogelijk is om op regelmatige basis (wekelijks of maandelijks) een specifiek informatief programma naar de jeugd toe te maken. Radio is immers een medium, in de huidige maatschappij van toenemende computerisering en digitalisering, dat wat op de achtergrond geraakt, ook bij jongeren.”, besluit Ludwig Vandenhove.