Werken Aquafin in Groot-Gelmen aangepast op vraag van sp.a-Sint-Truiden

Tijdens de informatievergadering, op woensdag 20 oktober 2010 georganiseerd door Aquafin, over de infrastructuurwerken in de deelgemeente Groot-Gelmen, werden er een aantal opmerkingen door de inwoners gemaakt.

Schepen
Filip Moers heeft deze bekommernissen van de bevolking ter sprake gebracht tijdens het college van burgemeester en schepenen van vrijdag 22 oktober 2010.

Het ging enerzijds over de aanleg van stoepen in de Helshovenstraat en anderzijds over de heraanleg van de volledige Merelstraat in asfalt.

 

 

 

 

Tijdens de gemeenteraad van maandag 17 januari 2011 is de gemeenteraad unaniem akkoord gegaan met deze voorstellen vanuit de sp.a.

 

 

 

 

 

Schepen
Filip Moers en burgemeester Ludwig Vandenhove: “Dit is nog maar eens een bewijs dat wij als sp.a-mandatarissen tussen de bevolking staan en maximaal rekening proberen te houden met hun verzuchtingen en hun vragen.

Het zou van kortzichtigheid getuigen om zulke fundamentele werken uit te voeren, zoals Aquafin nu gaat doen in Groot-Gelmen, om dan met deze opmerkingen geen rekening te houden, met het gegeven dat er kort nadien opnieuw openbare werken (met alle gevolgen van dien) zouden moeten plaatsvinden.”