Twee nieuwe zaken in Sint-Truiden!

Sint-Truiden is een middenstands- en ondernemersvriendelijke stad.
Een voorbeeld van een echte Truiense ondernemersfamilie is de familie Haesen. Deze familie heeft haar sporen in de ondernemerswereld reeds lang verdiend.


Zo startte Ivan Haesen in 1993 de bekende muziekketen HVH Megastore, was hij general manager buitenland van GL Group International, die onder meer het TT Shopping Center in Hasselt realiseerde, en bouwde hij een horeca-keten uit onder het logo Elplaza, aanwezig in bijna elk groot shoppingcentrum.
Ook zijn zonen Lars en Ronny stapten mee in het ondernemerswezen en baten onder meer de succesvolle dansclub Slices in Hasselt uit.

Recent lanceerde de familie Haesen twee nieuwe initiatieven in Sint-Truiden zelf: restaurant Paulie’s en LARO Bedrijvenpark.


Paulie’s

Op 1 april 2007 opende het restaurant ‘Paulie’s’ zijn deuren in de Schepen Dejonghstraat in Sint-Truiden. De oude gebouwen van de Cellebroeders bleken het ideale decor voor het thema van deze zaak, dat zich situeert in New York tijdens de legendarische jaren 40.

De inrichting straalt vooral gezelligheid en nostalgie uit, terwijl de muziek en de aparte manier van serveren de movie-achtige sfeer compleet maken.

De keuken is over het algemeen Mediterraans en wordt geserveerd in grote porties, bedoeld om te delen met de rest van de tafel. De koks noemen het ‘Family style’.

Zowel de openingsuren, inrichting en concept maken de zaak niet alleen kindvriendelijk, maar ook perfect geschikt voor een romantische tête-à-tête of een bedrijfs- of privéfeest.

Paulie’s
Schepen Dejonghstraat 26
3800 Sint-Truiden
Tel.: 011-68 93 81
Website: www.paulies.be
Openingsuren:
lunch van 12.00 uur tot 14.30 uur
dinner van 18.00 uur tot 22.30 uur

LARO Bedrijvenpark

Beginnende ondernemingen ondervinden in Sint-Truiden, maar ook ver daarbuiten, dat een geschikt en vooral betaalbaar pand vinden niet evident is. Te groot, te klein, te duur en slecht gelegen zijn redenen die de motivatie van de ondernemer van bij de start al op de proef stellen.
Een gat in de regionale markt dus, dacht LARO, en biedt vanaf dit jaar 13 bedrijfsruimtes ter beschikking variërend van 76 m²/> tot 540 m²/> met huurprijzen vanaf 2,50EUR/m² per maand.
Aansluitend zijn er ook 10 kantoren te huur voor wie ook ter plaatse zijn administratie wil vestigen.

De ligging, Schurhovenveld 1020 in/> Sint-Truiden, 50 meter/> van de N80, zorgt voor ideale verbindingen met het centrum van Sint-Truiden, Hasselt, Tienen, Herk-de-Stad en Namen (E40).

LARO Bedrijvenpark
Schurhovenveld 1020
3800 Sint-Truiden
Gsm: 0495-54 09 91

Deze tekst verscheen ook in de Primeur van woensdag 30 mei 2007.