Prijsuitreiking bij de lokale politie Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken!

Op woensdag 26 september 2012 vond de prijsuitreiking plaats van diverse wedstrijden die georganiseerd werden tijdens het opendeurweekend van het politiehuis, Sluisberg 1, op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2012.

Tijdens het opendeurweekend van het politiehuis werden er een ballonwedstrijd, drie schietwedstrijden (opgedeeld per leeftijd) en een politiequiz georganiseerd.

Bij de politiequiz werden vragen gesteld over de verschillende politiediensten.
Onder de deelnemers, die alle vragen juist beantwoordden, werden aan de hand van een schiftingsvraag 3 winnaars geloot.
De winnaars van deze politiequiz en van de ballon- en schietwedstrijd werden tijdens deze prijsuitreiking in het politiehuis in de bloemetjes gezet.

“Om de laagdrempeligheid van de lokale politie Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken te verhogen, wordt er onder andere regelmatig een quiz of een wedstrijd georganiseerd voor alle inwoners van de 3 gemeenten. Zo leren ze de werking van de politiediensten (nog) beter kennen.

Zo’n prijsuitreiking biedt ook steeds de kans aan de winnaars en hun familie om het politiehuis te bezoeken op een ogenblik dat ze de lokale politie Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken niet nodig hebben voor het één of ander voorval. Bovendien konden ze op woensdag 26 september 2012 de voorbereiding meemaken van de lokale politie Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken om de veiligheid te garanderen tijdens de bekerwedstrijd Koninklijke Sint-Truidense Voetbalvereniging (KSTVV) - Koninklijke Beerschot Antwerpen Club (AC)”, zegt burgemeester en voorzitter van het politiecollege en de politieraad Ludwig Vandenhove.

Zie onder andere ook de tekst ‘Prijsuitreiking bij de lokale politie Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken!’ van 26 augustus 2010 op deze website.