Origineel kaftpapier

De kinderen en jongeren, die deelgenomen hebben aan jeugd, sport en spel , de speelpleinwerkingen en de speelstraten krijgen een origineel geschenk: een rolletje kaftpapier met foto’s van enkele mooie en plezante momenten tijdens de vakantiewerking.

Op woensdag 22 augustus 2012 is burgemeester Ludwig Vandenhove langsgegaan bij  de verschillende speelpleinwerkingen, samen met mevrouw Agna Buto, medewerkster van de jeugddienst, om de deelnemende kinderen en jongeren hun kaftpapier te overhandigen.

Ze waren allemaal zeer enthousiast en keken onmiddellijk of er een foto van hen opstond.”, zegt Ludwig Vandenhove.

Speelpleinwerking Aalst

 

Speelpleinwerking Brustem

 

Speelpleinwerking Zepperen

 

Speelpleinwerking Wilderen

 

“Het was voor mij weer eens een goede gelegenheid om alle locaties te bezoeken, waar er tijdens deze grote zomervakantie speelpleinwerkingen zijn doorgegaan. En ik ben er fier op zijn dat wij in de stad Sint-Truiden in elke deelgemeente beschikken over minimum één ruimte en minimum één speeltuin waar deze initiatieven steeds kunnen doorgaan.”

De deelnemers aan jeugd, sport en spel hebben hun kaftpapier vandaag gekregen tijdens het afsluitend moment in jeugdcentrum ‘De Tochtgenoot’.

Zie de teksten “Vakantiewerkingen stad Sint-Truiden groot succes tijdens eerste vakantieweek!” van 9 juli 2012 en “Elke maand het stedelijk informatieblad in de bus!” van 11 juli 2012 op deze website