Opendeur bij gewestelijke brandweer Sint-Truiden!

In het weekend van 25, 26 en 27 september 2009 organiseert de gewestelijke brandweer Sint-Truiden zijn jaarlijkse opendeurdag in het kader van de veertiendaagse van de veiligheid.

"Ik nodig als verantwoordelijke voor de veiligheid in het algemeen en voor de gewestelijke brandweer Sint-Truiden in het bijzonder iedereen van harte uit.", aldus burgemeester - federaal volksvertegenwoordiger
Ludwig Vandenhove.

 

 

 

 

Programma

 

Zaterdag 26 september vanaf 19.00 uur: barbecue met aansluitend ‘bal populaire’.

 

Zondag 27 september 2009 van 10.00 uur tot 18.00 uur: demonstraties en rondleidingen, infostanden, stadsrondritten in brandweervoertuigen en op Vespa’s, brandweerzumba (de nieuwste rage) en randanimatie.

 

Tijdens de opendeurdagen kan u de tentoonstelling bezoeken van de cartoons en gedichten van het boek ‘Fookjes en Sprabels’ van Herman Rohaert en Frans Van Rompaey. U kan eveneens kennismaken met een aantal gedichten van Herman Rohaert, die worden aangebracht op de tankwagens, de container voor opslag en op een banner in de inkomhal. Frans Van Rompaey schilderde ook een galerij van vooraanstaande BV’s, die in en om de voertuigen van de brandweer worden tentoongesteld.