Neen, Sint-Truiden gaat niet ‘ontploffen’

Sinds januari 2005 kan u op deze website regelmatig een cartoon vinden, die gebaseerd is op een actuele politieke of maatschappelijke gebeurtenis, waarbij Ludwig Vandenhove zelf betrokken is en/of waarover hij zijn mening geeft.

Cartoonist Dré Mathijs laat zijn verbeelding de vrije loop en zorgt ervoor dat de gebeurtenis wat meer in het oog springt.

Neen, Sint-Truiden gaat niet ‘ontploffen’

De CD&V-Open Vld-meerderheid blijft berichten de wereld insturen dat de werken in het stadscentrum zolang duren omwille van de slechte ondergrond (gaslekken, riolering).

“Onbegrijpelijk”, zegt gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove.
“Ondanks de uitleg en  de uitleg en de toelichting van Infrax staat dit te lezen in de officiële publicatie INFOMARKT van november 2016.

Ik citeer: Waarom zijn de werken in het centrum zo dringend nodig? Voor de werkzaamheden begonnen, werden we in het centrum geconfronteerd met gaslekken en straten die inzakten omdat rioleringen op springen stonden.

Dit is gewoon de waarheid blijven verbloemen en de publieke Limburgse maatschappij (intercommunale) Infrax, waar we als Limburgers fier moeten op zijn, onterecht in een slecht daglicht stellen.
Het komt het imago van onze stad weer niet ten goede.

Politici worden verkozen om de burgers DE WAARHEID te zeggen.”   

 

Zie ook Infrax relativeert gaslekken in Sint-Truiden van 10-11-2016 op deze website.