Hoofdcommissaris - korpschef Philip Pirard en burgemeester Ludwig Vandenhove ‘jagen’!

Op zondag 16 november 2008 waren hoofdcommissaris-korpschef Philip Pirard en burgemeester -federaal volksvertegenwoordiger
Ludwig Vandenhove te gast op de jachtdag van de vzw Steenbron, waarvan voormalig schepen Jef Thewis voorzitter is.

Philip Pirard en Ludwig Vandenhove wilden zich vergewissen van de afspraken, die gemaakt zijn tussen de jagersverenigingen als onderdeel van alle groepen, die op de één of andere manier de OPEN ruimten gebruiken en/of er zich in bewegen en de lokale politie Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken.

 

 

 

 

 

“Als politicus kan je maar over dossiers en/of problemen (mee)praten als je ze in de praktijk ook ervaren hebt en/of er concreet mee bezig bent.
Dit is dan ook de reden waarom ik het noodzakelijk acht als politicus om dit soort ervaringen op te doen.”, aldus Ludwig Vandenhove.

 

 

 

 

 

Over de samenwerking tussen de jagersverenigingen en de wildbeheerseenheden enerzijds en de lokale politie Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken en de stad Sint-Truiden anderzijds, zal er binnenkort een artikel verschijnen in het tijdschrift ‘DE JAGER’ (zie ook de website ww.jagenmag.be).

 

 

Over dit onderwerp vindt u onder andere op deze website ook de teksten ‘Ludwig Vandenhove (echt) op jacht!’ van 15 januari 2004, ‘Is Ludwig Vandenhove een jager?’ van 28 september 2005 en ‘Jacht op stropers’ van 15 oktober 2008.