Cartoon: Sint-Truiden is Dubai niet

Sinds januari 2005 kan u op deze website regelmatig een cartoon vinden, die gebaseerd is op een actuele politieke of maatschappelijke gebeurtenis, waarbij Ludwig Vandenhove zelf betrokken is en/of waarover hij zijn mening geeft.

Cartoonist Dré Mathijs laat zijn verbeelding de vrije loop en zorgt ervoor dat de gebeurtenis wat meer in het oog springt.

Sint-Truiden is Dubai niet

"De CD&V-Open Vld-meerderheid in Sint-Truiden zou beter met de echte problemen van de burgers bezig zijn in plaats van met luxe-projecten en droomkastelen", aldus gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove.

"Neen, Sint-Truiden is Dubai niet zoals schepen Bert Stippelmans (CD&V) verklaart in een artikel in Het Belang Van Limburg (p. 23) van zaterdag 28 februari en zondag 1 maart 2015 naar aanleiding van de plannen om een ondergrondse parking onder de Grote Markt aan te leggen.
Ik citeer: ‘Grondwater is in elk geval geen probleem, in Dubai bouwen ze garages onder de zee. Aan alles hangt een prijskaartje.’

Indien het college van burgemeester en schepenen deze plannen doorzet, zijn de gevolgen voor de historische binnenstad van Sint-Truiden niet te overzien."

Zie ook Ondergrondse parking op Grote Markt: onrealistisch! van 03-03-2015 en Luchtkastelen! van 22-08-2014 op deze website.