Cartoon: 14,9% van Truienaars stemt op Ludwig Vandenhove bij verkiezingen op 8 oktober 2006!

Sinds januari 2005 kan u op deze website wekelijks een cartoon vinden die gebaseerd is op een actuele politieke of maatschappelijke gebeurtenis, waarbij
Ludwig Vandenhove/> zelf betrokken is en/of waarover hij zijn mening geeft.

Cartoonist Dré Mathijs laat elke week zijn verbeelding de vrije loop en zorgt ervoor dat de gebeurtenis van die week wat meer in het oog springt. 


De cartoons van 2005 werden samengebracht in een tentoonstelling die op 14 en 15 januari 2006 plaatsvond in de hallen van het stadhuis en daarna ook nog te zien was in het Koninklijk Atheneum van Sint-Truiden.


Naar aanleiding van deze tentoonstelling werd ook een boek gepubliceerd waarin alle cartoons werden verzameld. Wil je nog een exemplaar van het cartoonboek ‘Een jaar Ludwig ludiek’ ontvangen, stuur dan een e-mail met je adres naar burgemeester@sint-truiden.be en je krijgt zo snel mogelijk een exemplaar toegestuurd (zolang de voorraad strekt).

14,9% van Truienaars stemt op Ludwig Vandenhove bij gemeenteraadsverkiezingen op 8 oktober 2006!
Van de 30 849 kiezers stemden er 4 595 op
Ludwig Vandenhove/> bij de gemeenteraadsverkiezingen op 8 oktober 2006. Dit betekent 14,9% of 1 op 6,7 Truienaren.

Hij bedankt zijn kiezers hierbij nogmaals voor het vertrouwen en belooft het harde werk samen met zijn ploeg verder te zetten tijdens de volgende 6 jaar.

Tags: