Blijven natrappen...

“De N-VA in Sint-Truiden blijft natrappen naar ‘de Sossen’.  Ook al zijn we nu VOORUIT”, zegt gemeenteraadslid Ludwig Vandenhove.

“Ongelooflijk.
Schepen Jo François (N-VA) wil ons als VOORUIT nu nog de schuld geven van de stommiteiten of is het ‘gearrangeer’ van het vorige en het huidige college van burgemeester en schepenen met betrekking tot de afhandeling van het dossier van het slachthuis.
Ik citeer: “Daarbij stel ik vast dat toenmalig burgemeester Ludwig Vandenhove (VOORUIT) bij het afsluiten van de concessie in 2002 heeft nagelaten een duidelijke opkuis van het afvalslib af te dwingen.”

Revisor Jo François zou beroepshalve toch moeten weten dat de huurder moet instaan voor het opruimen van de eigendom, die gehuurd wordt. Dat is zo in een privéwoning en in een bedrijf.
Bedrijfsafval hoort daarbij. Maar ja, natrappen of de schuld op iemand anders steken, is gemakkelijker dan zelf fouten toe te geven of de verantwoordelijkheid leggen waar ze moet gelegd worden, bij de huidige coalitiepartner(s) van de N-VA.”

Hieronder vindt u het artikel dat hierover verschenen is in Het Belang van Limburg van zaterdag 10 april 2021. (1)