65 jaar De Weekkrant

Gedeputeerde Ludwig Vandenhove staat in de jubileumeditie van De Weekkrant naar aanleiding van hun 65-jarig bestaan (De Weekkrant Sint-Truiden, 23 april 2014, p. 39).

U vindt het artikel hieronder.

65 jaar De Weekkrant: je moet het maar doen!.

In deze periode van toenemende digitalisering en sociale media is het niet evident om papieren edities overeind te houden. Persoonlijk ben ik er nochtans een grote voorstander van: ik verkies een krant, tijdschrift of boek boven een pc of een tablet.

Het succes van ‘Hier Sint-Truiden - Weekkrant’ ligt in de combinatie van plaatselijk nieuws en lokale acties en reclame. De wereld is OPEN, maar mensen blijven geïnteresseerd in plaatselijk nieuws.

Sinds ik ongeveer 30 jaar geleden politicus werd, is er voor mij nog een extra dimensie als ik ‘Hier Sint-Truiden - Weekkrant’ doorblader: sta ik er zelf in?

Bedankt en proficiat aan alle medewerkers. Op naar de 70!

Ludwig Vandenhove
gedeputeerde provincie Limburg

In diezelfde editie, op de pagina’s die in heel Limburg verspreid worden, staat hij in het artikel “Provincie daagt kinderen uit” naar aanleiding van autoluwe schooldag samen met collega-gedeputeerde Jean-Paul Peuskens en burgemeester van Wellen Els Robeyns.

Het volledige artikel vindt u hieronder.

 

Zie ook De Weekkrant van 31-01-2014 en De Weekkrant van 19-10-2013 op deze website.