2e nieuwsbrief van fos Sint-Truiden in de bus!

De 2e nieuwsbrief van de Sint-Truidense afdeling van het Fonds voor Ontwikkelingssamenwerking (fos)-socialistische solidariteit is in juni verschenen.

 

Voorzitter Steven Duchateau leidt, net zoals in de vorige uitgave, de nieuwsbrief in.Deze editie staat volledig in het teken van de campagne voor het recht op gezondheid wereldwijd. Zo wordt er aandacht besteed aan het charter dat het fos opgesteld heeft in het kader van de campagne voor het recht op gezondheid.
sp.a Sint-Truiden en burgemeester Ludwig Vandenhove hebben reeds hun handtekening onder het charter gezet.

 

 

 

 

“Ondertussen wordt er al naarstig gewerkt aan het volgende nummer: hierin is onder andere aandacht voor de stedenband tussen Nueva Guinea in Nicaragua en de stad Sint-Truiden. Bovendien zal het moestuincomplex in de Waterkuil te Zepperen aan bod komen, omdat hier veel gelijkenissen zijn met duurzaam beleid en projecten, die wij hebben in onze zusterstad Nueva Guinea.”, zegt Ludwig Vandenhove.

 

 

Wie een digitaal exemplaar wenst van de nieuwsbrief kan mailen naar burgemeester@sint-truiden.be.

 

 

Zie onder andere de ‘Eerste nieuwsbrief van fos Sint-Truiden in de bus!’ van 3 maart 2011 en de cartoon ‘Stedenband Nueva Guinea Sint-Truiden’ van 23 maart 2011 op deze website.