september 2012

Is dierenwelzijn sociaal?

Burgemeester Ludwig Vandenhove heeft over dierenwelzijn een bijdrage geschreven voor de nieuwswebsite www.dewereldmorgen.be.

Prijsuitreiking bij de lokale politie Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken!

Op woensdag 26 september 2012 vond de prijsuitreiking plaats van diverse wedstrijden die georganiseerd werden tijdens het opendeurweekend van het politiehuis, Sluisberg 1, op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2012.

Hotelschool Terbiest krijgt steun van Haspengouwse Ondernemersclub @hoc

De Haspengouwse Ondernemersclub @hoc schuift in haar beleidsnota voor de komende gemeente- en provincieraadsverkiezingen uitdrukkelijk de Hotelschool Terbiest naar voor als een belangrijk aandachtspunt.

 

Extra bijlage gemeenteraadsverkiezingen ‘Het Nieuwsblad’

Op vrijdag 28 september 2012 was er bij de krant ‘Het Nieuwsblad’ een extra bijlage rond de gemeenteraadsverkiezingen. Ook de stad Sint-Truiden komt hierin aan bod.

Het Oud Atheneum moet behouden blijven voor de verenigingen!

Sp.a/Lijst Burgemeester wil dat het Oud Atheneum in de Zoutstraat 46 behouden blijft voor de verenigingen.

‘Chaussée d’Amour mag blijven’

Het Laatste Nieuws is op donderdag 27 september 2012 ook begonnen met zijn verkiezingsbijlage over de stad Sint-Truiden.
Het eerste thema handelt over de Chaussée d’ Amour.

24e editie scholenveldloop

Om en bij de 4.000 kinderen en jongeren hebben op dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 september 2012 op het domein Speelhof in Sint-Truiden deelgenomen aan de Vlaamse scholenveldloop.

Politiekrant september 2012 is klaar!

Viermaal per jaar valt de politiekrant bij de inwoners van de politiezone Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken in de bus.

Sint-Truiden: properste stad van Vlaanderen!

Uit onderzoek van Test-aankoop in Vlaamse gemeenten/steden, blijkt dat de stad Sint-Truiden, samen met Oostende en Sint-Lambrechts-Woluwe, de properste stad is.

“Niet akkoord zijn, is niet gelijk aan geen visie hebben”

De vzw Abdij, Stad en Regio heeft haar ‘Memorandum’ op dinsdag 18 september 2012 aan alle Sint-Truidense politieke partijen voorgesteld.

Pritty Kaur heeft een eigen website!

Pritty Kaur, 7e kandidaat op sp.a/Lijst Burgemeester, heeft een eigen website ontwikkeld.

Private belangen!

Wie onderhandelt hier met wie om eigen zaakjes te regelen in plaats van aan het belang van de stad te denken?

 

 

 

 

Wandeling Marleen en Filip

Op zondag 23 september 2012 organiseerden schepen Filip Moers en gemeenteraadslid/fractieleider Marleen Thijs hun jaarlijkse sp.a-wandeling in Halmaal.

 

Pagina's