Veel sp.a-nieuwjaarsrecepties

Er waren het afgelopen weekend heel wat sp.a-nieuwjaarsrecepties in de Limburgse partijafdelingen.

Op vrijdag 20 januari was er Kortessem (Oud Corteshem - Dorpsstraat 5), op zaterdag 21 januari Heusden-Zolder (zaal De Ware Vrienden - Dorpsstraat 78), Lummen (zaal Oosterhof - Dr. Vanderhoeydonckstraat 56) en Herk-De-Stad (parochiezaal Donk - Dorpsstraat 29), en op zondag 22 januari Alken (gemeenschapscentrum Sint-Jorisheem - Hendriksveldstraat 1) en Hasselt (zaal Germinal - Capucienenstraat 10).
Als bovenlokale mandataris en als goed militant was gedeputeerde Ludwig Vandenhove traditioneel overal aanwezig.

“Ik vind het goed dat sp.a-voorzitter John Crombez de militanten en de mandatarissen motiveert om veel tussen de mensen te zijn. Maar bij mij is die motivatie niet meer nodig, ik doe dat al jaren”, zegt Ludwig Vandenhove.
Ik vind het niet meer als logisch dat verkozenen met een bovenlokaal mandaat de sp.a-afdelingen regelmatig aan doen.  Zo moeten zij de lokale mensen zo goed mogelijk motiveren.
Het bezoek aan de sp.a-afdeling Kortessem was dit keer iets bijzonders.
Na vele jaren (bijna onafgebroken de voorbije 25 jaar) als voorzitter, lijsttrekker en gemeenteraadslid, waarvan 18 jaar als schepen, nam Willy Claes officieel afscheid.
Hij wordt opgevolgd door Ellen Hoebrechts, die tevens lijsttrekker wordt bij de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 14 oktober 2018.

Kortessem is één van mijn peterafdelingen. Ik volg de afdeling dus al jaren en kom er regelmatig.

Bedankt Willy en proficiat en veel succes aan Ellen.”

 

 

Zie ook Veel volk! van 16-01-2017 op deze website.