Ludwig Vandenhove spreekt op studiedag ‘De civiele veiligheidszorg in Vlaanderen’

Op 20 juni 2006 vond er in organisatie van de Vlaamse Vereniging voor Steden en Gemeenten (VVSG), de gemeentelijke holding V.Z.W., de Brandweervereniging Vlaanderen (BVVH) en de uitgeverij Politeia een studiedag plaats rond het bovenvermelde thema in het provinciehuis in Antwerpen.Senator-burgemeester Ludwig Vandenhove sprak er over het thema ‘De civiele veiligheidszorg: een kerntaak voor de gemeenten?’ en nam nadien ook deel aan het panelgesprek.

Tijdens deze studiedag werden ook de eerste exemplaren van het handboek ‘Brandweerzorg, medische hulpverlening en dringende interventie’, een uitgave van Politeia, en VVSG aan de deelnemers overhandigd.
Ludwig Vandenhove/> heeft aan deze publicatie meegewerkt als lid van de redactieraad.

Wie geïnteresseerd is in de integrale teksten of in powerpointpresentatie van de uiteenzetting van
Ludwig Vandenhove/> tijdens de hoger aangehaalde studiedag, kan deze aanvragen via e-mail: burgemeester@sint-truiden.be.

Het boek ‘Brandweerzorg, medische hulpverlening en dringende interventie’ is te koop bij uitgeverij Politeia en kost 69,00 EUR voor VVSG-leden en 79,00 EUR voor niet-VVSG-leden. U kan het boek bestellen via e-mail: info@politeia.be of fax 02-289 26 19.