Huldiging personeelsleden provincie Limburg

Op vrijdag 9 december 2016 vond in de Boudewijnzaal van het provinciehuis de traditionele viering plaats van de personeelsleden die met pensioen zijn en/of met 25 jaar dienst.

“Wat gaat de tijd toch snel?
Vier jaar geleden stond ik hier voor mijn eerste toespraak als gedeputeerde van Personeel”, begon gedeputeerde Ludwig Vandenhove.

"Jullie hebben het gehaald", zei gedeputeerde van Personeel Ludwig Vandenhove. "De huidige federale en Vlaamse regering gaan immers verder met de afbouw van de overheid in het algemeen en van de provincie in het bijzonder.

Voor de personen die momenteel nog werken op diensten die instaan voor personeel gebonden aangelegenheden, zullen we alle mogelijke inspanningen doen om ze bij ons te houden in de grondgebonden aangelegenheden.

We vieren vandaag het administratief, technisch en onderwijzend personeel van de provinciale diensten en de provinciale scholen. Er zijn 36 personeelsleden met 25 jaar dienst (20 uit de administratie en 16 uit onderwijs) en 72 collega's die in de loop van dit jaar met pensioen zijn gegaan (35 uit de administratie en 37 uit onderwijs).

Als blijk van waardering geeft de deputatie vandaag een tweevoudig geschenk aan de personeelsleden die 25 jaar in dienst zijn: een geschenkcheque ter waarde van 200 euro  en een houten dienblad van de Genkse ontwerper Michaël Verheyden.
De personeelsleden die dit jaar met pensioen zijn gegaan krijgen een porseleinen schaal van kunstenaar Piet Stockmans.

Aan alle gepensioneerden en aan alle personeelsleden met 25 jaar dienst een dikke proficiat en dank u wel."

 

Zie ook Huldiging personeelsleden provincie Limburg van 07-12-2015 op deze website.