2e editie ‘Sint-Truidense Agenda’

Voor het tweede jaar op rij wordt de ‘Sint-Truidense Agenda’ uitgebracht.


Deze agenda kunnen de adverteerder aan hun klanten geven als eindejaarsgeschenk.
Dit is goed voor de handelaars, maar ook voor de stad Sint-Truiden, want in de agenda staan naast publiciteitsbeelden van de adverteerders sfeerfoto’s van de stad Sint-Truiden.

Hieronder vindt u het integrale voorwoord van burgemeester Ludwig Vandenhove.

Geachte mevrouw, geachte heer
Beste Truienaar

Voor u ligt voor de tweede maal de ‘Sint-Truidense agenda’, die een goede combinatie is tussen Sint-Truiden als handels-, horeca-, middenstands-, ondernemings- en woonstad en een praktisch instrument dat zorgt dat u altijd (op tijd) bent waar u moet zijn.

Sint-Truiden is een ‘een stad apart’ waar altijd iets te doen is. In die zin is deze agenda dus ook handig voor niet-Truienaren - bezoekers en toeristen -, die regelmatig onze stad aandoen.

Als stad Sint-Truiden investeren we nogal wat geld in allerlei evenementen, omdat we ervan overtuigd zijn dat het publiek dat op die vele activiteiten aanwezig is, op andere momenten terugkeert naar Sint-Truiden om een gezellig café en/of terrasje aan te doen en/of te shoppen.

Onlangs is met een studie van het bureau Nelson nog gebleken dat Sint-Truiden de tweede handelsstad van Limburg is met een relatief goede koopbinding.

De verzorgde lay-out van deze ‘Sint-Truidense agenda’ met vele mooie foto’s maakt dat het een echt ‘hebbeding’ is, dat praktisch is, maar ook iets is om bij te houden.

Van harte bedankt aan alle adverteerders en sponsors en proficiat aan de initiatiefnemers.

Ludwig Vandenhove
/>burgemeester stad Sint-Truiden
www.sint-truiden.be