‘Et alors’ ... Wat nu weer?

Na het succes van de tentoonstelling ‘Et alors’ tijdens de wijnfeesten in het kasteel van Duras op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2011, zetten kunstenares Lesley Courtois en fotograaf Robin Mous hun avonturen verder tijdens de augustuskermis in Sint-Truiden.

 

 

‘Et alors’ ... Wat nu weer?
Na het succes van ‘Et alors’ tijdens de wijnfeesten in het kasteel van Duras, komen Lezzl en Robin hun avonturen verderzetten tijdens de kermis in Sint-Truiden. Met de fotografische tentoonstelling ‘Et alors’, wierpen Robin Mous (fotograaf) en Lezzl (Lesley Courtois - creatieve geest achter het concept) een atypische blik op het leven van burgemeester
Ludwig Vandenhove. Als teaser voor de tentoonstelling werd er ook een strip ontworpen met enkele ludieke foto’s. Tijdens ‘Et alors CARROUSEL’ zullen dezelfde foto’s opnieuw worden tentoongesteld. Op basis van de ligging en een eventuele link met de foto, kiezen beide kunstenaars de meest passende attractie per foto.

 

 

Wat nog meer?
• Enkele grote spandoeken zullen als blikvanger dienen. Hierop staat de burgemeester, die vanop een kermispaard achterna gezeten wordt door Robin en Lezzl. Leuk om weten is, dat ditzelfde paard een geschenk was van de Verenigde Foorreizigers Sint-Truiden aan de burgemeester, enkele jaren geleden.
• Tijdens het vuurwerk op woensdag 31 augustus 2011 zullen Lezzl en Robin zich tussen de mensen begeven om foto’s te maken, zowel van de leden van de Verenigde Foorreizigers Sint-Truiden, van de attracties, van het vuurwerk als van de mensen zelf. De foto’s zullen achteraf via www.truineer.be te bezichtigen zijn en/of te bestellen bij Foto Robyns in de Stapelstraat.

 

 

Vernissage:
• Tijdens de vernissage geven Lezzl en Robin een woordje uitleg en zullen ze samen met de belangstellenden langs de attracties en de foto’s wandelen. Uiteraard wordt de tentoonstelling officieel geopend en vergezeld van een drankje en enkele hapjes.
WANNEER? zaterdag 27 augustus om 18.00u
WAAR? aan de BBQ (Jean-Paul Bogaerts) voor de O.L.V. kerk, op de Grote Markt te Sint-Truiden
VOOR WIE? Iedereen

 

 

Zie de website www.lezzl.com.

 

Hierover is een artikel verschenen in het magazine Primeur nummer 202 - editie augustus 2011, in De Weekkrant van woensdag 24 augustus 2011 en op www.limburgactueel.be van donderdag 25 augustus 2011.

Zie onder andere de teksten ‘Et alors’ van 3 juni 2011 en ‘Et alors: groot succes!’ van 11 juni 2011 op deze website.